Social Media:  

Szolgáltatásaink

 
chair style szolg rolunk

Rólunk - ChairStyle

Közel 20 éve foglalkozunk bútorokkal többféle formában, stílusban. A rendezvények világában hiánypotló szándékkal érkeztünk.

Szeretnénk a rusztikus, vintage trendeknek megfelelő bútorok biztosításával segíteni a stílusos, eredeti, egyedi esküvők, rendezvények szervezését, létrehozását. Kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus, antik, vintage, provance-i asztalok, bútorok, kiegészítők mellett a napjainkban népszerű amerikai Chiavari székek és modern plexi székek, lounge garnitúrák, raklap bútorok is. Az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük termékskálánkat, egyedi kivitelezést is vállalunk.

Várjuk viszonteladók, esküvőszervező és dekoratőr partnerek jelentkezését is!

Friss: A "Bútoraink" és a "Referenciáink" menüpont jelenleg fejlesztés és feltöltés alatt áll. Az ott megtalálható bútorainkon kívül további termékeinkért érdeklődjön e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címen, vagy a +36 30 597 4539-es telefonszámon.

chair style szolg eskuvoi butorok kolcsonzese

Esküvői bútorok, rendezvénybútorok kölcsönzése és értékesítése

Bármilyen bútor szeretne bérelni esküvőre, rendezvényre a CHAIR STYLE csapata segít a megfelelő bútor kiválasztásában. Bútorbérléssel kapcsolatos bővebb információt telefonon a +36-70-3671837 és +36-30-5974539 számon kaphat vagy küldjön nekünk e-mail-t:   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  -címre.

Folyamatosan karbantartott, jó állapotban lévő bútorainkat a kért helyszínre igények megfelelően kiszállítjuk és installáljuk.