chair-style-logo-2020.png

Rólunk - ChairStyle

Közel 20 éve foglalkozunk bútorokkal többféle formában, stílusban. A rendezvények világában hiánypotló szándékkal érkeztünk.

Szeretnénk a rusztikus, vintage trendeknek megfelelő bútorok biztosításával segíteni a stílusos, eredeti, egyedi esküvők, rendezvények szervezését, létrehozását. Kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus, antik, vintage, provance-i asztalok, bútorok, kiegészítők mellett a napjainkban népszerű amerikai Chiavari székek és modern plexi székek, lounge garnitúrák, raklap bútorok is. Az igényeknek megfelelően folyamatosan bővítjük termékskálánkat, egyedi kivitelezést is vállalunk.

Várjuk viszonteladók, esküvőszervező és dekoratőr partnerek jelentkezését is!

Esküvői bútorok, rendezvénybútorok kölcsönzése és értékesítése

Bármilyen bútor szeretne bérelni esküvőre, rendezvényre a CHAIR STYLE csapata segít a megfelelő bútor kiválasztásában. Bútorbérléssel kapcsolatos bővebb információt telefonon a +36-70-3671837 és +36-30-5974539 számon kaphat vagy küldjön nekünk e-mail-t:   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  -címre.

Folyamatosan karbantartott, jó állapotban lévő bútorainkat a kért helyszínre igények megfelelően kiszállítjuk és installáljuk.